O nama

Adresa i kontakt

TOPEKO HVAC & FIRESTOP SYSTEMS
Šejkina 54B/30, 11000 Beograd

Kancelarije:
Radomira Reljića 2, Novi Beograd
Tel/fax. 011/7562122
info@topeko.co.rs

TOPEKO = TOPLOTA I EKOLOGIJA

Image TOPEKO HVAC&FIRESTOP SYSTEMS d.o.o., skraćeni naziv TOPEKO d.o.o. je privredno društvo za projektovanje, montažu i proizvodnju termotehničkih i protivpožarnih sistema i instalacija.

Društvo je osnovano septembra 2010. godine u Beogradu.

Preduzeće sa zaposlenima je nastavilo kontinuitet privrednog društva u kojem je rukovodeći inženjerski kadar radio nekoliko godina. Konstantno pored svojih zaposlenih: 2 diplomirana mašinska inženjera, 1 diplomirani građevinski inženjer i 1 mašinski tehničar, upošljava tri zanatske radnje sa ukupno 12 zaposlenih..

Od osnivanja privredno društvo je realizovalo poslove sa poznatim kompanijama: JKP Beograd put, MPP Jedinstvo ad, Projektomontaža ad, Telefonija ad i dr.

Cilj našeg poslovanja je da zadovoljimo Investitore uz uvođenje inovacija i uštedu u novcu.Rukovodimo se saznanjem da „Dobro odrađen posao donosi sledeći posao“.

Poznavanje tržišta, dobre poslovne veze, iskustvo na brojnim projektima u sprezi sa specijalističkim znanjem i poznavanjem inovativnih rešenja na svetskom tržištu kao i saradnja sa brojnim institucijama, fakultetima, kompanijama i saradnicima, omogućuju nam pružanje najkvalitetnije podrške poslovnim partnerima u ostvarenju njihovih ciljeva.

Veleprodaja: ekspandirajući premazi, antikorozivni prajmeri, završni RAL premazi , hidrozaštitni premazi, komplet materijala za prodore, komplet materijala za kanale i dr.